Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παράδοση & Επιστροφές

1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Οι παραγγελίες Estel Furs παραδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Καθώς κάθε παραγγελία είναι μοναδική, τα έξοδα αποστολής θα διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος, το βάρος και τον προορισμό των επιλεγμένων αντικειμένων.

 

Χρόνοι αποστολής:

 

EXPRESS (DHL, TNT, EMS):

Ελλάδα (Δωρεάν αποστολή): παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών

Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία και υπόλοιπος κόσμος: παράδοση εντός 4-8 εργάσιμων ημερών

 

Ο χρόνος παράδοσής μας ξεκινά από τη στιγμή που γίνεται αποδεκτή μια παραγγελία και περιλαμβάνει ένα 24ωρο όπου τα αντικείμενα σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα αποσταλούν από την αποθήκη μας.

Πριν μπορέσουμε να αποστείλουμε τις αγορές σας, ίσως χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας με τον εκδότη της κάρτας σας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να περιορίσουμε τις καθυστερήσεις στο ελάχιστο.

Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής που παρέχετε είναι σωστή, καθώς δεν είμαστε σε θέση να ανακατευθύνουμε τις παραγγελίες μόλις φτάσουν προς εσάς.

 

2. ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 

Στόχος μας είναι να παραδώσουμε τα αντικείμενα που επιλέξατε στον τόπο και το άτομο της επιλογής σας, σε άψογη κατάσταση και στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Η υπηρεσία παράδοσης πραγματοποιείται από DHL, EMS και TNT (express) για διεθνείς αποστολές και εντός Ελλάδας.
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν καθυστέρηση που προκαλείται από τις σχετικές τελωνειακές αρχές.
Ασφαλίζουμε κάθε αγορά κατά τη μεταφορά και μέχρι την παράδοση των προϊόντων στη διεύθυνση που μας δώσατε.
Κατά την παράδοση των αγορασθέντων προϊόντων, απαιτούμε την υπογραφή σας, οπότε η ευθύνη για τα προϊόντα μεταβιβάζεται σε εσάς. Εάν έχετε ορίσει άλλο άτομο ως παραλήπτη των αγορασμένων προϊόντων, τότε η υπογραφή του χρησιμεύει ως απόδειξη εκπλήρωσης της παράδοσης και ομοίως μεταβίβασης της ευθύνης.
Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημιά πριν από την υπογραφή.

 

3. ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑ

  •  

Παράδοση εντός της ΕΕ δεν υπόκειται σε δασμούς ή πρόσθετους φόρους. Ωστόσο, εάν είστε πελάτης από μη ΕΕ χώρα, μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον δασμούς στον τελωνειακό έλεγχο. Οι διασυνοριακές παραδόσεις υπόκεινται σε πιθανό έλεγχο από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές.
Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί πιθανών πρόσθετων χρεώσεων ή επιθεωρήσεων.

 

4. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  •  

Τα επιστρεφόμενα στοιχεία πρέπει να συμμορφώνονται με την πολιτική επιστροφών:
Τα είδη πρέπει να επιστρέφονται άφορα, άθικτα και αχρησιμοποίητα, με όλες τις ετικέτες συνημμένες και την αρχική συσκευασία που περιλαμβάνεται.
Τα παπούτσια, οι τσάντες και τα αξεσουάρ πρέπει να επιστρέφονται με τα γνήσια κουτιά και σακούλες σκόνης, όπου παρέχονται.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε οποιοδήποτε είδος για επιστροφή χρημάτων, εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη λήψη της αρχικής σας παραγγελίας.
Όλα τα εμπορεύματα θα ελέγχονται κατά την επιστροφή.
Θα επιστρέψουμε την τιμή των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να το επιστρέψετε στη διεύθυνση που θα βρείτε στα στοιχεία επικοινωνίας μας.

 

  • Πώς να επιστρέψετε ένα πακέτο
  •  

Προετοιμάστε το πακέτο σας με τα έγγραφα επιστροφών που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας. Ιδού πώς:
Επισυνάψτε την ετικέτα επιστροφής και μια υπογεγραμμένη σημείωση επιστροφής, αν την λάβετε, στο εξωτερικό του κουτιού σας.
Κρατήστε ένα αντίγραφο της ετικέτας επιστροφής, καθώς μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση παράδοσης του δέματός σας με τον μεταφορέα μας χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο αριθμό παρακολούθησης.
Οι αποστολές επιστροφής πρέπει να πραγματοποιούνται με την ίδια υπηρεσία όπως για την αρχική παράδοση (DHL, TNT, EMS).
Δεν είναι δυνατή η επιστροφή των προσαρμοσμένων αντικειμένων.

espa info