Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εισαγωγή στον κόσμο μας

Εισαγωγή στον κόσμο μας

Η Estel Furs είναι μια εταιρεία που, τρεις γενιές τώρα, συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα της ελληνικής γούνας με το ασύγκριτο ιταλικό στιλ.

Η Estel Furs είναι συνώνυμο της πολυτέλειας

ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη βιομηχανία γούνας εδώ και πέντε δεκαετίες, πετυχαίνοντας να γίνει μια διεθνής εταιρεία με την επωνυμία «Estel furs».

Με μεγάλο πάθος, σχολαστική έρευνα για πολύτιμα υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια, η Estel Furs συνεχίζει την 60χρονη επιτυχημένη πορεία της στην αγορά γούνας, ενώ χτίζει μια εξαιρετική φήμη όσον αφορά την ποιότητα και τη διαχρονικότητα.

Συνδυάζοντας το ασύγκριτο, άψογο ιταλικό στιλ -συνεργαζόμενοι με Ιταλούς σχεδιαστές- και τη μακρά ιστορία της πόλης μας, της Καστοριάς, διατηρεί τη δεξιοτεχνία, έχοντας τα περιουσιακά στοιχεία να παρέχουμε, ετησίως, μοναδικές ιδέες για το πώς ένα πολύτιμο ρούχο, όπως η γούνινη ζακέτα και τα γούνινα παλτά, πρέπει να κατασκευάζονται.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

Το Estel Furs δημιουργήθηκε για γυναίκες με την επιθυμία να είναι κομψές και καλοντυμένες όλη μέρα, κάθε μέρα. Ο στόχος μας είναι και θα είναι πάντα να δημιουργούμε μοναδικά και διαχρονικά μπουφάν που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή.

 

Η ΜΑΡΚΑ

 

Ως εμπορικό σήμα, η Estel Furs ακολουθεί μια αποτελεσματική πολιτική επικοινωνίας, με στόχο να διατηρήσει μια ισχυρή εταιρική εικόνα. Ένα από τα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα είναι η δημιουργική αξιοποίηση όλων των μέσων ενημέρωσης και η συνεχής έρευνα για πρωτοποριακούς τρόπους προσέγγισης του κοινού.

Φαντασία και Καινοτομία

Η πολυετής εμπειρία μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στη ρητή επιθυμία του πελάτη μας και εργαζόμαστε με μεράκι και φροντίδα για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

espa info